Käyttäjät

Asianajotoimisto Roschier, Danske Bank sekä Taaleri ovat Kasarmikatu 21:n suurimmat vuokralaiset. Ravintolapalveluista tulee vastaamaan Ravintola Juuren perustajat.

Kasarmikatu 21 sisätilat havainnekuva

Pohjoismainen asianajotoimisto Roschier palvelee Suomessa yli 200 asiantuntijan voimin

Korkeatasoista palvelua

Roschier keskittyy vaativaan liikejuridiseen neuvonantoon, ja toimisto on ollut mukana lähes kaikissa Pohjoismaisilla markkinoilla viime vuosina toteutetuissa merkittävissä yrityskaupoissa ja -järjestelyissä. Se tunnetaan myös Pohjoismaiden ulkopuolella pitkästä kokemuksestaan vaativissa kansainvälisissä toimeksiannoissa.

Roschier palvelee asiakkaitaan kolmessa toimipisteessä Suomessa ja Ruotsissa yhteensä noin kolmen ja puolensadan asiantuntijan voimin. Ensiluokkaisen juridisen osaamisen lisäksi Roschier saa kiitosta asiakaslähtöisestä toimintatavastaan. Laadukkaat, sekä asiakkaiden että työntekijöiden kannalta toimivat tilat ovat tärkeä osa yrityksen palvelutasoa.

Arvojen mukaisesti

Kasarmikatu 21:ssä sijaitsevat uudet toimitilat heijastavat Roschierin palvelukulttuuria ja tiimityötä tukevia toimintatapoja. Uudisrakennukselle ainutlaatuinen sijainti Helsingin ydinkeskustassa on toimistolle tärkeä.

Myös ympäristöajattelu on osa modernia ja toimivaa työtilasuunnittelua: Kasarmikatu 21:n kiinteistö rakennetaan platinatason LEED-ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti, mikä tukee Roschierin ISO 14001 -standardiin perustuvaa ympäristöohjelmaa.

Kasarmikatu 21 sisätilat 3.krs havainnekuva

Edelläkävijän toimitilat

Uuden toimipaikan valinnassa painoi voimakkaasti myös se, että Roschier pääsi alusta asti mukaan suunnittelemaan tiloja. Toimisto on edelläkävijä alallaan ja haluaa olla sitä myös toimitilojensa suhteen. Kasarmikadun uudishanke mahdollistaa Roschierin toiminnan kehittämisen viimeisimpien teknologiaratkaisujen tukemana ja tarjoaa juuri toimiston tarpeisiin räätälöidyt ja joustavat työskentely- ja kohtaamistilat.
#

Danske Bank ja finanssitalo Taaleri tarjoavat sijoitusosaamista sopivassa ympäristössä

Danske Bank valitsi modernit, tyylikkäät ja turvalliset toimitilat keskeiseltä paikalta

Danske Bank halusi järjestellä toimitilojaan uusiksi ja tuoda yksiköitään yhteisiin tiloihin. Uusien tilojen oli täytettävä pankin toimintavaatimukset niin teknisten ominaisuuksien, turvallisuuden kuin muunneltavuuden osalta.

Kasarmikatu 21:n keskeinen sijainti ja näyttävä uudenaikainen toimistorakennus vastaavat Danske Bankin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Finanssiryhmä Taaleri haluaa palvella joustavissa tiloissa lähellä asiakkaitaan

Kasvavan Taalerin tavoitteena oli löytää nykyhetkeen sopivat ja myös tulevaisuuden tilantarpeen kattavat toimitilat. Yritys haluaa palvella asiakkaitaan laadukkaasti ja lähellä, mihin arvokiinteistö Helsingin keskustassa tarjoaa erinomaiset puitteet.

Rakennuksen joustava tilasuunnittelu mahdollistaa sen, että Taalerin tilat sijaitsevat kokonaisuudessaan yhdessä kerroksessa.

Pääomasijoittaja Sentica tukee kotimaisia pk-yrityksiä kasvussa

Sentica on pääomasijoittaja, joka keskittyy pienten ja keskisuurten suomalaisten yritysten omistamiseen ja kehittämiseen. Sentican 16 ammattilaista tukevat kohdeyhtiöitä tiiviissä yhteistyössä kohdeyhtiöiden yrittäjien ja johtoryhmien kanssa. Sentican tavoitteena oli luoda käytännölliset ja nykyaikaiset tiimityöskentelyyn sopivat tilat, joissa Sentican työntekijöiden ja sidosryhmien on helppo kokoontua. Myös Kasarmikatu 21:n keskeinen sijainti vastaa erinomaisesti Sentican ja kohdeyhtiöiden tarpeita.

Ravintola Juuri

Ajatonta ja tyylikästä ruokapalvelua ravintola Juuren perustajilta

Kaksi ravintolaa, kahvila ja salaattibaari

Toimistorakennuksen pohjakerroksessa toimii korkealuokkainen Pihka-lounasravintola, joka on avoin myös muille kuin rakennuksessa työskenteleville. Päiväsaikaan tarjolla on perustajiensa näköisesti ensiluokkaisista raaka-aineista intohimolla valmistettuja maukkaita lounaita. Arvokas miljöö muuntuu helposti myös juhlatilaksi. Lounasravintolan yhteydessä toimii kahvila ja salaattibaari.

Iltaisin rakennuksen toinen, bistromainen ravintola kattaa samassa hengessä laadukkaan illallisen. Bistro sijaitsee Pohjoisen Makasiinikadun puolella ja se palvelee ruokailijoita myös lounasaikaan.

Sisu Pesu ja Nomart tuovat Kasarmikadulle laadukkaita palveluita

Sisu Pesu tarjoaa käsityönä toteutettavia autonpesuratkaisuja

Sisu Pesu on suomalainen autopesuyritys, joka on erikoistunut erityisesti autojen ulkopesuun sekä sisäpuhdistukseen. Laatuun ja asiakastyytyväisyyteen vahvasti panostava Sisu Pesu tarjoaa Kasarmikatu 21:n vuokralaisille ekologisia, käsityönä toteutettuja pesupalveluita.

NOMART löysi katutasosta paikan uudenlaiselle huonekalumyymälälle ja näyttelytilalle

NOMART on julkisten tilojen kalusteiden maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkaille laadukkaita, skandinaavisia designkalusteita. NOMART palvelee asiakkaita Kasarmikatu 21:n korkeatasoisessa katutason liiketilassa, josta löytyy huonekalumyymälä sekä näyttelytila. Uuden liiketilan erikoisuutena on talon valopihalle aukeavat täyskorkeat lasiseinät, jotka tuovat myymälään miellyttävää luonnonvaloa. NOMART-liikkeeseen on kaksi sisäänkäyntiä, toinen Kasarmikadun ja toinen Pohjoisen Makasiinikadun puolella.


#

Hanke

Helsingin keskustaan Kasarmitorin laidalle kohoavan toimistorakennuksen taustalla on kiveä ja laastia laajempi ajatus.

Lue lisää hankkeesta

#

Historia

Kasarmitori on nähnyt elämää viime vuosisadan alun sotilasparaateista aina 60-70 -lukujen nuorison tanssitapahtumiin.

Lue koko historia

#

Arkkitehtuuri

Moderni rakennus on ainutlaatuinen myös sijainniltaan; Helsingin ydinkeskustaan pääsee hyvin harvoin rakentamaan kokonaan uutta.

Tutustu arkkitehtuuriin

#

Rakennuttaja

Kasarmikatu 21:n rakennuttavat yhdessä pääoma- ja kiinteistösijoituksiin erikoistuneet Ahlström Capital, HGR Property Partners ja YIT.

Tietoa rakennuttajasta