Roschier


Kasarmikatu 21:n ensimmäinen vuokralainen on Suomen johtava liikejuridiikan asiantuntija, asianajotoimisto Roschier.

Kasarmikatu 21 sisätilat havainnekuva


Korkeatasoista palvelua

Roschier keskittyy vaativaan liikejuridiseen neuvonantoon, ja toimisto on ollut mukana lähes kaikissa Pohjoismaisilla markkinoilla viime vuosina toteutetuissa merkittävissä yrityskaupoissa ja -järjestelyissä. Se tunnetaan myös Pohjoismaiden ulkopuolella pitkästä kokemuksestaan vaativissa kansainvälisissä toimeksiannoissa.

Roschier palvelee asiakkaitaan kolmessa toimipisteessä Suomessa ja Ruotsissa yhteensä noin kolmen ja puolensadan asiantuntijan voimin. Ensiluokkaisen juridisen osaamisen lisäksi Roschier saa kiitosta asiakaslähtöisestä toimintatavastaan. Laadukkaat, sekä asiakkaiden että työntekijöiden kannalta toimivat tilat ovat tärkeä osa yrityksen palvelutasoa.


Arvojen mukaisesti

Kasarmikatu 21:ssä sijaitsevat uudet toimitilat heijastavat Roschierin palvelukulttuuria ja tiimityötä tukevia toimintatapoja. Uudisrakennukselle ainutlaatuinen sijainti Helsingin ydinkeskustassa on toimistolle tärkeä.

Myös ympäristöajattelu on osa modernia ja toimivaa työtilasuunnittelua: Kasarmikatu 21:n kiinteistö rakennetaan platinatason LEED-ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti, mikä tukee Roschierin ISO 14001 -standardiin perustuvaa ympäristöohjelmaa.

Kasarmikatu 21 sisätilat 3.krs havainnekuva

Edelläkävijän toimitilat

Uuden toimipaikan valinnassa painoi voimakkaasti myös se, että Roschier pääsi alusta asti mukaan suunnittelemaan tiloja. Toimisto on edelläkävijä alallaan ja haluaa olla sitä myös toimitilojensa suhteen. Kasarmikadun uudishanke mahdollistaa Roschierin toiminnan kehittämisen viimeisimpien teknologiaratkaisujen tukemana ja tarjoaa juuri toimiston tarpeisiin räätälöidyt ja joustavat työskentely- ja kohtaamistilat.


#

Hanke

Helsingin keskustaan Kasarmitorin laidalle kohoavan toimistorakennuksen taustalla on kiveä ja laastia laajempi ajatus.

Lue lisää hankkeesta

#

Historia

Kasarmitori on nähnyt elämää viime vuosisadan alun sotilasparaateista aina 60-70 -lukujen nuorison tanssitapahtumiin.

Lue koko historia

#

Arkkitehtuuri

Moderni rakennus on ainutlaatuinen myös sijainniltaan; Helsingin ydinkeskustaan pääsee hyvin harvoin rakentamaan kokonaan uutta.

Tutustu arkkitehtuuriin

#

Rakennuttaja

Kasarmikatu 21:n rakennuttavat yhdessä pääoma- ja kiinteistösijoituksiin erikoistuneet Ahlström Capital, HGR Property Partners ja YIT.

Tietoa rakennuttajasta