Hyresgäster

Roschier advokatbyrå, Danske Bank och finanshuset Taaleri är de största hyresgästerna på Kaserngatan 21. Restaurang Juuris grundare kommer att ansvara för restaurangtjänster.

Kasarmikatu 21 sisätilat havainnekuva

Roschier, en ledande nordisk advokatbyrå med över 200 specialister I Finland


Högklassig service

Roschier specialiserar sig i avancerad affärsjuridisk konsultation och har varit med i nästan alla betydande nordiska företagstransaktioner och –arrangemang under de senaste åren. Företaget är också känt utanför Norden för sin långa erfarenhet i krävande internationella uppdrag.

Roschier har tre kontor i Finland och Sverige och ca 350 experter anställda för att betjäna kunder. Förutom det förstklassiga juridiska kunnandet har Roschier också fått beröm för sitt kundorienterade sätt att arbeta. Kvalitativa och funktionella utrymmen utgör en viktig del av företagets service både ur kundens och de anställdas synvinkel.


I linje med värderingar

De nya utrymmena på Kaserngatan 21 återspeglar de arbetssätt som stöder Roschiers servicekultur och teamarbete.

Nybyggets unika läge i Helsingfors stadskärna är viktig för Roschier. Miljötänkandet utgör också en viktig del i planering av moderna och funktionella arbetsmiljöer: fastigheten på Kaserngatan 21 byggs enligt kraven för LEED-miljöcertifikatet i platinum, i linje med Roschiers på ISO 14001 -standard baserade miljöprogram.

Kasarmikatu 21 sisätilat 3.krs havainnekuva

Föregångarens utrymmen

Att Roschier fick vara med att planera de nya utrymmena från första början vägde tungt vid valet av nya affärsutrymmen. Företaget fungerar som banbrytare inom juridiken och vill fungera som banbrytare också vad arbetsutrymmen beträffar. Ny teknologi på Kaserngatan 21 möjliggör skräddarsydda och flexibla arbets- och mötesutrymmen som är av kritisk betydelse för Roschiers affärsverksamhet.

#

Danske Bank och finanshuset Taaler erbjuder finansiella tjänster i en värdefull miljö

Danske Bank valde moderna, stiliga, säkra och centralt belägna affärsutrymmen

Danske Bank ville omorganisera sina affärsutrymmen och ta in sina olika enheter under ett och samma tak. De nya utrymmena skulle uppfylla bankens verksamhetskrav beträffande tekniska lösningar, säkerhet och anpassbarhet.

Kaserngatans centrala läge och en tilltalande och modern byggnad motsvarade Danske Banks behov på bästa möjliga sätt.

Finansgruppen Taaleri vill ge betjäning i flexibla utrymmen nära kunden

Den växande finansgruppen Taaleri behövde nya utrymmen som lämpar sig både för dagens och framtidens behov. Företaget vill betjäna sina kunder väl och finnas nära till hands. Den värdefulla fastigheten i centrala Helsingfors passar utmärkt för detta ändamål.

Taaleris alla utrymmen finns i en och samma våning tack vare byggnadens anpassbarhet.

Private equity –bolaget Sentica stöder inhemska små och medelstora företags utveckling

Sentica är ett private equity –bolag som förvärvar och investerar I små och medelstora företag. Senticas 16 experter samarbetar intensivt med målbolagens företagare och ledningsgrupper. Senticas målsättning var att skapa moderna och praktiska lokaler, som lämpar sig för teamarbete och som fungerar som mötesplats för de anställda och intressentgrupper. Även Kaserngatans centrala läge motsvarar både Senticas och målbolagens behov.

Restaurang Juuri

Restaurang Juuris grundare bjuder på tidlös och högklassig mat

Två restauranger, ett kafé och en salladsbar

I kontorsbyggnadens gatuplan kommer en högklassig lunchrestaurang, Pihka, att vara öppen både för dem som jobbar i huset och för allmänheten. På dagtid kommer det att serveras välsmakande luncher framställda av förstklassiga råvaror och tillredda med passion, helt i linje med grundtanken i grundarnas restaurangverksamhet. Den värdiga interiören kan lätt omformas till en lokal för kvällstillställningar och fester. Ett tillhörande kafé och en salladsbar kommer också att vara öppna dagtid.

På kvällarna kommer den andra restaurangen i bistrostil att servera högklassiga middagar i samma anda. Bistron ligger mot Norra Magasinsgatan och är öppen även vid lunchtid.

Sisu Pesu och Nomart bidrar med kvalitetsservice till Kaserngatan 21

Sisu Pesu erbjuder bilhandtvätt och tjänster inom bilvård

Sisu Pesu är ett finskt biltvättföretag som är specialiserat på bilhandtvätt och rengöring av bilinteriörer. Sisu Pesu satsar hårt på kvalitet och kundbelåtenhet och erbjuder hyresgästerna på Kaserngatan 21 ekologiskt handproducerade tjänster inom bilvård.

Nomart hittade gatuplanslokaler för en icketraditionell möbelbutik och ett showroom

Nomart är ett företag specialiserat i import och marknadsföring av möbler och inredning till kontor och offentlig miljö och som erbjuder sina kunder kvalitativa, skandinaviska designvarumärken. Nomart kommer att betjäna sina kunder i högklassiga affärsutrymmen vid gatuplan på Kaserngatan 21; det kommer att finnas både en möbelaffär och ett showroom. Dessa utrymmens specialitet är höga glasväggar som öppnar sig mot atriumet och som hämtar behagligt naturljus till affären. Det finns två ingångar till NOMART-affären, den ena från Kaserngatan och den andra från Norra Magasinsgatans sida.


#

Hanke

Helsingin keskustaan Kasarmitorin laidalle kohoavan toimistorakennuksen taustalla on kiveä ja laastia laajempi ajatus.

Lue lisää hankkeesta

#

Historia

Kasarmitori on nähnyt elämää viime vuosisadan alun sotilasparaateista aina 60-70 -lukujen nuorison tanssitapahtumiin.

Lue koko historia

#

Arkkitehtuuri

Moderni rakennus on ainutlaatuinen myös sijainniltaan; Helsingin ydinkeskustaan pääsee hyvin harvoin rakentamaan kokonaan uutta.

Tutustu arkkitehtuuriin

#

Rakennuttaja

Kasarmikatu 21:n rakennuttavat yhdessä pääoma- ja kiinteistösijoituksiin erikoistuneet Ahlström Capital, HGR Property Partners ja YIT.

Tietoa rakennuttajasta