Rakennuttaja

16 000 m2
7 kerrosta
JOUSTAVAT TILARATKAISUT

Kasarmikatu 21:n rakennuttavat yhdessä suoriin pääoma- ja kiinteistösijoituksiin, kiinteistökehitykseen ja rakentamiseen erikoistuneet kiinteistöalan tunnetut toimijat Ahlström Capital, HGR Property Partners ja YIT.

#


Ahlström Capital

Ahlström Capital on yksityinen sijoitusyhtiö, joka tekee aktiivisia suoria pääomasijoituksia ensisijaisesti teollisiin yrityksiin. Yhtiöllä on myös kiinteistösijoituksia.

Ahlström Capitalin portfolioyritysten yhteenlaskettu liikevaihto ylittää miljardi euroa, mikä tekee siitä yhden Suomen suurimmista pääomasijoittajista. Ahlström Capitalin vahvuuksia ovat vankka teollinen osaaminen, pitkät yrittäjäperinteet ja merkittävät taloudelliset voimavarat.


HGR Property Partners

HGR Property Partners on kotimainen kiinteistökehitysyhtiö, joka sijoittaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin ja hankkeisiin. Yhtiö kehittää kiinteistöjä yhdessä pääomasijoittajien kanssa. HGR vastaa omalta osaltaan hankkeiden rahoituksesta, kehittämisestä, markkinoinnista, käyttäjäratkaisujen luomisesta ja projektien johtamisesta.

HGR on kehittänyt ja vuokrannut 60 000 m2 toimitiloja viimeisen kymmenen vuoden aikana pääkaupunkiseudulla. HGR:n yhteistyökumppaneita ovat mm. Helsingin kaupunki, YIT, Ahlström Capital ja Sveafastigheter.

YIT

YIT on rakennusalan edelläkävijä, joka luo kestävää kaupunkiympäristöä rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. Yhtiöllä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva markkina-asema: Suomessa YIT on suurin asuntojen rakentaja ja myös suurimpia toimitila- ja infrarakentajia.

YIT kehittää innovatiivisia toimitilakonsepteja asiakkaiden muuttuvien liiketoimintojen tarpeisiin hyödyntäen kehittyvien kaupunkirakenteiden mahdollisuuksia. Pyrimme entisestään parantamaan laatua ja asiakaskokemusta sekä tuomaan myös kuluttajille jatkuvasti uusia, innovatiivisia asumisen ratkaisuja

Yhtiön menestys perustuu ennen kaikkea ammattitaitoisen henkilöstöön ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.


#

Hanke

Helsingin keskustaan Kasarmitorin laidalle kohoavan toimistorakennuksen taustalla on kiveä ja laastia laajempi ajatus.

Lue lisää hankkeesta

#

Historia

Kasarmitori on nähnyt elämää viime vuosisadan alun sotilasparaateista aina 60-70 -lukujen nuorison tanssitapahtumiin.

Lue koko historia

#

Arkkitehtuuri

Moderni rakennus on ainutlaatuinen myös sijainniltaan; Helsingin ydinkeskustaan pääsee hyvin harvoin rakentamaan kokonaan uutta.

Tutustu arkkitehtuuriin

#

Rakennuttaja

Kasarmikatu 21:n rakennuttavat yhdessä pääoma- ja kiinteistösijoituksiin erikoistuneet Ahlström Capital, HGR Property Partners ja YIT.

Tietoa rakennuttajasta