Tilat

16 000 m2
7 kerrosta
JOUSTAVAT tilaRATKAISUT
#

Kasarmikatu 21

  • Arvorakennus Helsingin ydinkeskustassa
  • Valmistumisvuosi 2017
  • Kerros voidaan jakaa useammalle käyttäjälle
  • Yhden kerroksen pinta-ala jopa 2 200 m²
  • Auto- ja pyöräpaikkoja omassa hallissa

Kasarmikatu 21 tarjoaa yrityksellesi joustavat modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustasta.

Kaupungin sydämessä

Kasarmikatu 21 sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Se on uudisrakennus, joka pystyy vastaamaan modernin liike-elämän tarpeisiin.


Helsingin ydinkeskustaan pääsee vain harvoin rakentamaan kokonaan uutta. Keskusta-alueen muista kivitaloista poiketen rakennus on suunniteltu suoraan toimistokäyttöön. Tämä näkyy mm. tilaratkaisujen helppona muunneltavuutena ja sisätilojen avaruutena.

Arvokkaan julkisivun näkymät avautuvat avaralle Kasarmitorille, ja ylimmästä kerroksesta voi ihailla näköaloja kattojen yli Esplanadin puistoon.

Joustavaa tilasuunnittelua

Kiinteistön pohja antaa mahdollisuuden toteuttaa joustavasti erilaisia toimitiloja vuokralaisen tarpeen mukaan.


Huolellisen pohjasuunnittelun ansiosta väliseinien ja muiden sisätilaelementtien sijoittelu on vaivatonta. Tilat voivat myös olla täysin avokäytössä vaikka koko kerroksen laajuudelta ilman, että olemassa olevat tekniset ratkaisut näkyvät käyttäjille.

Tilat poikkeavat tehokkuudeltaan ja käyttömukavuudeltaan selvästi useimmista Helsingin keskustan toimisto- ja liiketiloista. Rakennukseen on piirretty esimerkkitiloja, jotka vaativat vain 10m²/henkilö yleisen keskiarvon ollessa noin 25m²:ä.

#

Suunniteltu kestämään

Kasarmikatu 21 on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa. Kaikki materiaali- ja rakennustapavalinnat on tehty erityisellä huolella. Rakennukselle haetaankin suoraan korkeinta, platinatason LEED-ympäristösertifikaattia.


LEED on vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä. Se perustuu riippumattomaan arviointiin rakennuksen ympäristöominaisuuksista. Rakennuksen tulee täyttää tietyt vaatimukset, jotka liittyvät muun muassa energian-, veden- ja materiaalien kulutukseen rakennuksen koko elinkaaren aikana. (Lähde: Green Building Council Finland)

#