Vapaat tilat

liiketilaa 674 M²
toimitilaa 404 m²

Kasarmitorin laidalla sijaitsevassa uudessa toimistorakennuksessa on vielä vapaata toimitilaa. Talossa yhdistyvät arvokas ympäristö ja modernit, joustavan tehokkaat työtilat. Sisääntulokerroksen laadukas ravintola sekä vastaanotto palvelevat vuokralaisia.

Kasarmikatu 21, 1. krs.

Vuokrattava pinta-ala 387 m2 + 287 m2.
Kasarmikatu 21, 1. krs.

Katutasossa vapaana oleva liiketila on jaettavissa kahteen osaan, joilla on molemmilla oma sisäänkäynti joko Kasarmikadun tai Pohjoisen Makasiinikadun puolelta. Tila voidaan myös säilyttää yhtenäisenä ja mahdollista avata sisäänkäynti valopihan puolelle. Korkeat ikkunat tuovat tilaan paljon luonnonvaloa. Tila soveltuu myös toimistokäyttöön.

Rakennuksessa myös: Kasarmikatu 21 on moderni toimistorakennus, jossa on työpisteitä 800-900 toimistotyöntekijälle. Rakennukseen tulee iso asianajotoimisto ja paljon asiantuntijapalveluita. Ravintola ja tapahtumapalvelut ovat vuokralaisten lisäksi kaikkien kaupunkilaisten käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kasarmikatu 21, 2. krs.

Vuokrattava-pinta-ala 404 m2.
Kasarmikatu 21, 2. krs.

Kasarmikadun puolella toisessa kerroksessa on vapaana 400 neliömetrin avarat toimitilat noin 20 - 30 hengen organisaatiolle. Helposti muuntuva toimisto on mahdollista hyödyntää yhtenäisenä avotilana tai jakaa väliseinillä. Tilan tekniikka tukee erilaisia ratkaisuja vaivattomasti.

Rakennuksessa myös: Henkilöstöravintola, aulapalvelut ja pysäköintihalli.